Over Windkragt10

Historie

Na een groot aantal jaren te hebben gewerkt binnen de gezondheidszorg, werd het tijd voor iets anders. Toch wilde ik iets binnen de zorg blijven doen, maar niet meer alleen de handen aan het bed. Mijn beslissing om mentor / bewindvoerder te worden komt uit mijn wens iets voor een ander te doen, omdat ik om mensen geef. Zorg inhoudelijk heb ik heel erg veel ervaring waaronder: gehandicapten zorg, zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, psychiatrie en binnen de thuiszorg. Ik weet waar binnen de zorg de knelpunten liggen, weet ook wat kwaliteit van leven voor mensen inhoud.

Missie en visie

Respect, betrokkenheid, samen doen en transparantie zijn mijn kernbegrippen. Windkragt10 behartigt de financiële belangen van mensen die hiertoe zelf niet meer in staat zijn. En biedt ondersteuning bij zaken omtrent verzorging, wonen en welzijn.

Werkgebied

Daar ik het belangrijk vind om mensen persoonlijk te kunnen ontmoeten is een maximale reisafstand tot mijn clienten 1 uur. Globaal gezegd Flevoland, een stuk van Friesland en Overijssel